Geen producten (0)

Voorwaarden betaling, levertijd & levering

 

Naambordjesenmeer is een leverancier van houten producten ongelakt en gelakt. Hout is een natuurproduct en kan daar dus ook oneffenheden in hebben Naambordjesenmeer houd zich niet verantwoordelijk voor licht kleurverschil bij gelakte producten. Deze worden met de hand geschilderd. Producten die op aanvraag gemaakt worden kunnen niet retour. Mocht het zijn dat u twee dezelfde producten besteld en deze zijn met de hand vervaardigd kan er verschil in zitten Naambordjesenmeer kan daar geen verantwoordelijkheid in nemen, dit omdat het handwerk is en daar altijd productie verschil inzit.

 

Betaling:

De betaling dient vooraf gedaan te zijn. Na betaling is de bestelling definitief en dan gaat de levertijd in.

Prijzen kunnen afwijken op de handgemaakte producten dit vanwege bijkomende artikelen of kleur maar dit zal in overleg zijn met de afnemer van het desbetreffende product . Naambordjesenmeer handelt verder volgens alle normen en waarden , regels en wetten .

 

Levering:

Vrijwel al ons producten worden verzonden door heel Europa.  

De tarieven voor Nederland zijn voor brievenbuspost is:

-  € 6,95  tot 10 kg (onverzekerde. Als u verzending wil verzekeren moet u dat van te voren aangeven.)

- € 13,25  van 10 kg t/m 30 kg (onverzekerde. Als u verzending wil verzekeren moet u dat van te voren aangeven.)

Boven 30 kg en naar buitenland in overleg.

 Als u het producten wilt ophalen kan dat ook. Dan krijgt u een E-mail of telefoontje, wat u wilt, als het product klaar is en opgehaald kan worden om een afspraak te maken.

 

 Levertijd:

Producten worden na betaling binnen 30 dagen geleverd tenzij het niet op voorraad is en / of  het handwerk langer in beslag neemt dan 30 dagen dan ontvangt u een bericht.

Dit houdt in dat voor blank en niet bewerkte figuren ongeveer een levertijd van 2 weken.

Voor geschilderde en/of bewerkte figuren ongeveer een levertijd van 30 dagen.

Mocht er na betaling nog op of aanmerkingen komen dan kan dit invloed hebben op de levertijd.

Wij zijn geen fulltime web shop. Dit betekent dat de levertijden richtlijnen zijn. Die wij in onze vrije tijd besteden aan Naambordjesenmeer. Daardoor als de levering vertraging oploopt door omstandigheden aan ons kant is dat geen rede om de bestelling te annuleren aankoopbedrag terug vorderen. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Ook dient er rekening gehouden te worden met feestdagen en vakantie.